Akvarielagret

Siter nu och har lunch på min praktikplats :P. Har skrapat akvarier, fyllt på med fisk flingor i påsar, rengjort täckglas åt saltvatten fiskarna. Varit skönt att haft nånting och göra hela förmiddagen =).

I går kväll var vi iaf och gick runt å jyrade i gamla stan, östermalmstorg å så :P. Har varit igång ute på kvällarna alla dagar vi varit här hittills, jobbigt.
Ikväll blir de jäkligt lungt!

Jag tror jag uppskattar norrbotten mer nu, för de är som annorlunda här i Sthlm. Lite skog dör man inte av :P.

Jag längtar tills jag får sova i min egna säng :D.
Ska dra å stor shoppa på lördag å så kommer mia hit också =). Tror vi skulle ut och käka nånting gott senare på kvällen dessuto, gott =). 


Dreaming out loud

I'm dreaming out loud
Dreaming out loud  and all at once it's so familiar to see
I'm dreaming out loud
Dreaming out loud
Can't find a puzzle to fit in to piece a part of me


Denna kväll har jag knappt gjort nånting, sov från efter sex till halv nio typ :S. Sen for jag en sväng till Marren. Och jag har motstått att gå på festen som var ikväll ;D. Men jag är ändå sjuk typ :S. Därför jag legat och sovit ett bra tag. Fryser, har ont i halsen å huvudet är helt slut.
Hoppas de blir bättre innan måndag iaf, då praktiken börjar!

Ska försöka sova igen nu, tror inte de går men orkar inte sitta här.

When you're gone

Skönt med fredag idag =). Men jag har blivit lite krasslig :S, hoppas de går över. Tänkte ta och sova en timma kanske. Sen blir de bara att slappa och i morgon åker vi till sthlm ;D.

Have you ever seen the rain

Onsdag idag då, jag är trött och vill bara sova å få lite tystnad! Idag ska jag plugga, städa, tvätta innan jag drar ner till sthlm.

Jag är så less på denna skola :S. Ser samma ansikten och sånt varenda dag, är bara tråkigt i längden. Men är ju ändå roligt vissa dagar, då man är på humör. Men mitt humör blir bara sämre å sämre. Skönt och få komma bort från Grans ett tag iaf.